23 decembrie 2011

Thanks+Jurnalul prafuit

Decii..cu ce sa incep?

Cu inceputu'.

In primul rand, multumesc pentru cele 3000 de vizualizari si ca va pierdeti timpul cu postarile mele, desi stiu ca nu am mai postat ca inainte. Nu am sa mai zic ca nu am timp, pentru ca stiu ca v-ati saturat de replica asta, dar spun doar ca ...am o perioada ...obosita(?) si am nevoie de putin timp, mai ales ca inspiratia m-a cam lasat in ultima vreme. Multumesc celor care-mi urmaresc blogul/rile, celor care comenteaza si celor care-mi uraresc blogurile si nu-mi lasa comentarii.:))
In al doilea rand, as vrea sa ii multumesc prin acest intermediu/post lui Beto, care acum ceva timp mi-a luat un interviu -primul meu interviu ..yeii:))-.
Are un blog minunat si un fic superb, care pe mine m-a lasat fara replica, de aceea ii cer iertare ca nu i-am lasat comentarii. E prea bun si original si orice cuvant as spune, este prea putin spus. Beto, ai un talent incredibil.
Dabea astept sa isi publice cartea. Ficul se numeste "Jurnalul prafuit", iar capitolele le gasiti AICI .

In al treilea rand, m-am gandit sa postez pe Marah's Stuff un vis pe care l-am avut ieri seara. Da, vis. La fel cum a fost si OneShot-ul Raze de luna rosie . Stiu, stiu ca am vise ciudate. Dar ce sa fac?! :)) Stiti? Ma gandeam sa mai adaug un fel de un capitol doi la Raze de luna rosie, dar nu acum. Cred ca vreau mai intai sa termin cu Hypnotic Passion.

Deci cam atat am vrut sa va zic.
Ne mai auzim.


XoXo

Yours,
Marah

6 decembrie 2011

Dark Side of my Soul 9


M-am intors cu fata la el si l-am strans mai tare-n brate. Am stat acolo, familiarizata cu el. Apoi realitatea m-a izbit.
-Mi-ai ucis mama.
-Ce?! Ramase uimit si isi cascase ochii cat a putut de mult. Amutise.
-Da, cum ai auzit, Eric.
-Nu am fost eu....incerca sa-mi explice, apoi a plecat.
Muzica se audea inca in fundalul mintii, apoi inerta m-am dus sa o opresc. Linistea se asternea iar. 

Sunam la Bonnie, dar nu imi raspundea nimeni, de aproximativ o ora. Incepusem sa ma ingrijorez, asa ca am decis sa pornesc spre casa ei. 
Era o liniste pe strada mormantala. Nu era absolut nimeni. 
 Masina prafuita, nefolosita de ceva zile, statea parcata in fata casei. Am inaintat spre casa. Usa era inchisa, dar totusi am sunat, neraspunzand nimeni. Am ocolit-o si am intrat pe geamul deschis dintr-o camera. Era a ei. Mirosul cunoscut imi dadea fiori. Doamne, nu ea....Am fugit in cateva secunde jos si imaginea parca cunoscuta imi aparuse in fata. Era acolo,sparand totusi sa nu fie. Canapeaua imbibata de sangele ei, capul taiat de corpul sau asa firav acum, ;parul blond uscat in picaturi de sange. Mi-am dat ochii peste cap, am plecat si m-am indreptat catre nicaieri. Imaginile cu mama si Bonnie imi navaleau creierul. Am scos telefonul si l-am sunat pe Derek. Mi-a spus ca ma asteapta la apa din padure, o "adresa" pe care numai noi o stiam. Aerul ma sustinea pe linia de plutire, iar picioarele nu mi le mai simteam pe pamant. O data ajunsa, m-am lasat e o piatra mare. Derek ajunse numaidecat.
-Vino, incoa'. 
L-am imbratisat.
-El e de vina, Lizz, bag mana-n foc. Se referea la Eric.
Orice urma de banuiala mi-a disparut. Eric era vinovat de moartea mamei si a prietenei mele. Eram sigura de asta. De aceea si plecase ieri noapte de la mine. Totul se lega acum. Si ma bucuram ca Derek era langa mine.


POV DEREK

Eram sigur ca ma va crede. E asa naiva....inca copil. Eric a facut o grava greseala cand a transformat-o. Nu e buna de nimic, dar soarta si-a batut joc de mine si uite-ma aici, in padure, consoland-o ca un prost indragostit. Trebuia intr-un fel sa ma razbun. Faptul ca am fost izgonit este o rusine pentru mine. Cum Ordinul a decis sa ma blesteme, viata mea fiind transformata intr-o continua razbunare asupra ei, profit de asta pentru ca in adancul sufletului nu pot nega: si eu vreau sa ma razbun, chiar daca o iubesc.
Bonnie imi era chiar simpatica. Teroarea din ochii ei nu ma speria deloc, la fel cum nu am reactionat nici la mama vampiritei mele. Totul decurgea perfect. 1.Omorarea mamei ei: bifat. 2.Omorarea prietenei ei: bifat. 3.Acuzarea dragului inimii ei Eric: bifat. A patra misiune: Convingerea sa il omoare:- inca in curs-. Nu aveam timp de asteptat, asa ca am inceput.
-Nu-mi vine sa cred, draga mea, ca poate sa iti faca asa de mult rau. Ce bine ar fi fost sa nu existe, sa dispara.
-Stiu, Derek, dar...
-El este de vina pentru tot, am intrerupt-o, si trebui sa il faci sa dispara o data pentru totdeauna.
-Despre ce vorbesti?
-Uite, Liz. Am scos sticluta cu praf de safir conceput din petale de trandafir magic. Acesta este un praf. Este realizat dintr-un safir de petale de trandafir magic, special creat pentru vampirii originali. Se presara pe o tepusa, ceva de lemn, preferabil stejar.
-Si ce vrei sa fac cu el? M-a intrebat, analizand sticluta din toate unghiurile.
-Vrei sa plateasca pentru moarta mamei tale? A prietenei tale?
-Da....
-Atunci...fa-o. Doar progenitura sa il poate distruge. Tu esti a lui.
-Cand va tre...
-Cat mai repede.
Pentru a face ultimul pas spre convingere mi-am folosit farmecul meu incantator. Da, da, sunt un narcisist.
I-am strans trupul in mainile mele si am tras-o spre mine. Un: Voi fi langa tine orice ar fi, soptit la ureche a contribuit indeajuns de mult, incat sa fie cuprinsa de magia sarutului pe care il daruiam.