23 august 2012

Concediu!!!!!!!!


Concediu de o saptamana-doua! Nu voi mai posta, caci nu voi fi in oras. Pe culmile muntilor am sa ma detasez si am sa caut ceva relaxare, unde aici, nu am reusit:D Sper sa acumulez si ceva inspiratie si sa ma intorc cu ceva.....TIMP!!:X asta vreau.....

XOXO

22 august 2012

Dark Side Of My Soul 16


După bătaia cu perne, eram plini de fulgi. Mi-am luat un tricou la nimereală pe mine şi am zbughit-o în baie. Picăturile călâi îmi dezmorţeau corpul, simţindu-mă deodată blegita şi fără puteri. Ciudat era că adoram senzaţia asta. Parcă toate grijile se scurgeau o dată cu apă.
Nişte sărutări dulci îmi erau presate pe umeri, coborând pe spate. Fiori mi-au străbătut şira spinării, fiind luaţi de mângâieri liniare cu limba lui Zayn. M-am întors, pentru a-l putea privi. Mi-a zâmbit şi m-a sărutat pătimaş. Trupul îmi era presat între perete şi corpul lui. Şi nu că m-aş fi plâns, dar mă simţeam şi mai udă. Şi nu era vorba de apă care curgea din duş.
Fanteziile mele legate de un sex în duş erau pe cale să se îndeplinească. Simţurile mele de vampir parcă erau şi mai ascuţite, devenind tot mai greu de controlat. Nici nu îmi dădeam seama, dar în timp ce se juca cu limba pe sânii mei, m-a muşcat. Sugea sângele, urcând mai apoi pe gât, lăsând mici găurici care imediat se vindeau. L-am sărutat, muşcându-l şi eu, probabil mai mult decât era necesar.
Îmbrăcată într-un top roz subţire şi o pereche de jeanşi, am coborât în bucătărie, savurând vreo 2 pungi de sânge.
- Lizzye... am un joc... la etaj. Zayn se uită la mine să-mi vadă reacţia, dar era până la urechi băgat cu faţa în pahar. Bea like a sir.
Am pufnit un râs de mi-a sărit şi sângele din gură, pătându-i cămaşa şi un sfert din pantaloni. După ce am terminat râsul enervant de isteric, chiar şi pentru mine, am revenit la poziţia de serioasă, văzându-i chipul picurat de sânge.
- Şi despre ce joc vorbeai?!
- Pentru asta, răzbunarea o să fie duuulce, gângura mai pentru el.
M-am făcut că nu aud, aşa că am întrebat cu ochişori inocenţi:
- Ce ai spus, Zayn? Nu am fost atentă...
- Ăăă... spuneam că ne vom distra.
Curiozitatea s-a cam spulberat când am păşit în cameră. Pe pat erau mici hârtiuţe pe care cine ştie ce scria... şi un bol de sticlă.
- Vom trage la sorţi. Acesta este bolul meu, care are legătură cu tine, a arătat spre bolul din dreapta, iar acesta este bolul tău, care are legătură cu mine, a terminat de spus fraza arătând spre bolul din stânga.
Am înaintat spre măsuţa, băgând mâna şi alegând un bileţel.
"Lins, gât, 2 minute"
- Lins, gât, 2 minute?! Am strigat. Este un joc erotic?! Vocea îmi sună mai enervată decât credeam. Nici măcar nu eram nervoasă. Eram... curioasă...
- Yup.
Am trecut la treabă. L-am tras spre mine, pulsându-i mici sărutări cu buzele pe lobul urechii şi mişcând limbă pe gâtul lui drept. După ce rândul meu s-a terminat, a extras şi el un bileţel din bolul lui.
- Supt, buze, 4 minute.
Îmi zâmbi victorios şi îmi lua pe rând buzele. După ce a terminat, îmi simţeam buzele cu tot sângele ridicat în ele. Când mi-a venit rândul, a căzut sărutat în palme timp de un minut. Aşa ne-am făcut de lucru vreo oră, trecând repede şi distrându-ne, excitându-ne intens din mici sărutări pe buze, lins pe gât, piept, sâni şi fese la mine şi supt sfârcuri la el. Adevărul era că ne-am distrat, pentru mine fiind ceva nou, la fel ca şi pentru el.
- Mă simt aşa bine cu tine, Zayn.
- Mă bucur. Eu chiar mă simt îndrăgostit de tine...
L-am luat în braţe. Ştiam că e sincer. Mi-am presat buzele de ale lui preţ de câteva minute, apoi am sărit din pat, luându-mi cearceaful şi înfăşurându-mă în el până în duş. După ce am ieşit, căuta ceva.
- Ce ai pierdut? L-am întrebat uitându-mă pe geam, căutând parcă şi eu ceva.
- Nu ştiu unde naiba am pus aparatul acela foto. Ştiu că era undeva pe aici...
S-a trântit pe pat. M-am dus spre el, aşezându-mă în poala lui.
- Pentru ce-ţi trebuie? Oricum, este pe raftul al treilea din dulap.
Mi-a zâmbit şi şi-a dat o palmă peste frunte. Mi-am plimbat palmele pe pieptul lui conturat, în timp se bucura de atingerile mele. I-am luat mâna, înţepând şi sugându-i degetul arătător. Picăturile de sânge nici nu aveau timp să curgă, fiind absorbite pe limba mea. Nu dură mult, căci buzele erau îmbrăţişate de ale lui. Ferme, reci, dulci şi ca un izvor de bunădispoziţie. Îşi mută poziţia e gâtul meu. Apoi şi-a înfipt colţii în gâtul meu, violent şi dur. A început să sugă destul de mult, lăsându-mă fără vlagă. M-a răsucit, astfel încât poziţia se schimbă, fiind deasupra mea şi ţinându-mi mâinile deasupra capului.
- Zayn, ce ai păţit? Mă slăbeşti...
- Nu... pot... să mă... opresc... Lyzz... Cuvintele deabia le pronunţa, devenind din ce în ce mai mult un prădător sălbatic, iar eu umila prada fără apărare.
Mi-am închis ochii, păstrându-mi puţină energie...
- Este... Crystal...
Aceste cuvinte m-au făcut să deschid ochii brusc, imaginea cu Eric şi Crystal venindu-mi în minte. Zayn o cunoştea pe Crystal? De unde? Era o capcană? Tot ce a fost până acum tot sprijinul, toate clipele de fericire şi bunăstare au fost... false? Totul a fost o păcăleală? Ce proastă sunt...
Mi-am recăpătat puţină forţă, profitând de un moment de slăbiciune şi am scăpat.
- De unde o cunoşti tu pe Crystal? Ce treabă ai cu ea?
- Este o poveste lungă.
Încă năucit, se duse în baie. Mi-am îmbrăcat rapid nişte haine şi am fugit din casă. Am lăsat capaşii să mă conducă unde vor vrea. Nu mai vroiam să ştiu de nimic.