26 iulie 2012

Vesti NOI !!!

Asa...Nu stiu cati dintre voi imi mai urmariti blogul acesta, dar am datoria sa va anunt ca vechiul blog supranumit "Blood and Chocolate" cu adresa "http://tears-from-my-heart.blogspot.com", se numeste acum "Scrieri de Abis", avand respectiva adresa "http://scrierideabis.blogspot.com".
Dupa cum observati, am mai si modificat interfata veche a blogului. Modificari am facut si pe celalalt blog al meu. Adresa sa era "http://rinakashi.blogspot.com", iar numele "Marah's Stuff". Acum are adresa "http://rina-sheez.blogspot.com", iar noul nume este "Rina Sheez Blog".

23 iulie 2012

Leapsa


1. Posteaza imaginea Liebster Blog Award
->Gata

2.Spune 11 lucruri despre tine:
Hmm...de ce 11?:)) Sa vedem...
->Am 17 ani (facuti pe 3 iulie-ieyyy:)))
->Am cont pe wattpad si ador site-ul ala (RinaSheez)
->Imi place foarte mult sa compun chestii
->Ador sa ascult muzica
->Imi ador blogurile
->Imi plac actorii cu ochii albastrii sau verzi, dar si ceilalti au cate o exceptie:)) Deinde de la caz la caz.
->Si acum, cand am ocazia, ma uit la Tom si Jerry -ce?! ei au fost copilaria mea-
->Uneori pot sa fiu irascibila, dar imi trece repede
->Nu prea imi place sa vorbesc despre mine
->Am perioade cand sunt o narcisista, dar si asta trece rapid
->Am o surioara de 2 ani

3. Raspunde la intrebarile de cel de care te-a nominalizat si formeaza un nou set de intrebari pentru cei care ii nominalizezi
1. Care e actorul tau preferat?
-Igh..Greu sa aleg...pot sa aleg mai multi? So, Nathaniel Buzolic, Ian Somarhalder, Cillian Murphy si mai multi:))
2. Ce-ti place tie sa faci cel mai mult?
-Sa ascult muzica, sa ma las inspirata de orice nimic si sa vorbesc prin mesaje. 
3. Daca ai avea puterea suprema pentru o zi, ce-ai face?
-Hmm.....Ar fi o responsabilitate destul de mare si orice as face, ar fi ceva legat de atitudinea rea si egoista a oamenilor.
4. Ce melodii iti plac cel mai mult?
-Ahh, iar intrebare grea. Rock Mafia-Fly or die, Coldplay-Yellow, Will.I.Am si Eva Simons-This is love, Breath Carolina- BlackOut, si cam tot de la Sia. Oricum melodiile mele mereu se schimba.
5. Cartea care-ti place cel mai mult?
-Probabil este varsta de vina sau stilul scriitoarei, dar imi place "Femeia de hartie" de Francoise Rey. Mai imi plac: Fortele Raului Absolut, Cele noua vieti ale lui Chloe King si mai multe....
6. Daca ai naufragia pe o insula pustie, de cine ai vrea sa dai?
-De cineva care ma pot baza si care sa aibe macar idee de cum sa ne descurcam acolo. [Apoi sa ne casatorim si sa facem o caruta de puradei si sa murim. Mai intai el, sa-mi lase averea apoi eu:)) Glumesc.]
7. Mancare preferata?
-Aoleu...Probabil....hm....Tiramisu:)) Sau nimic.
8. Ce apreciezi cel mai mult la o prietena?
-Respectul si increderea.
9. Ce urasti cel mai mult la o prietena?
-Probabil acel fapt ca dupa o anumita perioada n-ar mai vorbi la fel. Adica, schimbarea comportamentului sau cum da de alte persoane. Daca se schimba, se schimba si prietenia noastra, pentru ca una dintre noi s-ar indeparta mult de cealalta.
10. Ai vrea sa joci in The Vampires Diaries?
-Pur si simplu, da.
11. Unde ti-ai dori sa ajungi cel mai mult?
-Oriunde...si nicaieri. Cand voi ajunge, voi stii ca acolo mi-am dorit sa fiu.

Intrebari Adresate:
1. Ce zodie esti?
2. Ce iti place sa faci?
3. De unde ai avut ideea sa iti faci blog?
4. Cum ai descoperit pasiunea pentru scris?
5. Cati ani ai?
6. Care sunt melodiile tale preferate?
7. Care sunt filmele tale preferate?
8. Care sunt cartile tale preferate?
9. Ce putere supranatura ai vrea sa ai?
10. In ce film ai vrea sa ai un rol?
11. Cum s-ar numi prima carte publicata de tine?


4. Nominalizeaza 11 persoane (+ like) care sa realizeze acest tag:

5. Mergi la pagina lor si anunta-i.
-Oke'.

6. Nu da tag'ul inapoi. 
-Bine.

Multumesc Mariei de prima mea lapsa:* Te iubesc, colega! De ce colega? Pt ca in blogosfera, toti suntem colegi.

6 iulie 2012

Dark side of my soul 15

- Nu mai pot.
- Haide, Elizabeth. Mai avem un pic.
Am mers la picior un drum muntos de mai mulţi km, după ce că nu mă hrănisem de 3 zile. Da, 3 zile stătusem cu Zayn la cabană, relaxându-mă. Acum i se pusese pata să mergem în Alpi. Şi nu oriunde, ci sud estul Franţei. Am mai mers ce am mai mers, până când am mai urcat puţin un munte. La baza lui, la un km distanţă se afla un sătuc mic cu vreo două magazine, un club, un complex şi spital, din câte îmi spusese Zayn.
- Am ajuns. Mă atenţionă Zayn, culcându-se pe spate peste nişte crengi uscate. I-am urmat exemplul şi m-am răsturnat şi eu lângă el, pe post de pernă fiind pieptul lui. M-am ridicat în cot, apoi veni şi el lângă mine. Îi puteam simţi respiraţia în ceafa mea.
- Cu mine nu ai ce să păţeşti. Uită de tot şi simte-te bine. Poţi să faci ce simţi. Te voi ajuta să te relaxezi şi să uiţi de...
- Mulţumesc, l-am întrerupt nelăsându-l să zică ce vroia.
Adevărul era că amintirea dintre acea Crystal şi Eric era prezentă şi de fiecare dată când mă gândeam fiorii reci se lăsau şi mă acaparau tot felul de gânduri negre.
- Asta am să fac, am continuat, am să te las să mă faci să mă simt bine.
- Bun. Acum să repornim, mai avem 500 de metrii şi ajungem la case.
- Case?
- Da. De fapt, proprietatea este a mea, iar lângă casa principală, mai este o alta, care aceea nu are dormitoare. Este ciudat să spun că este o casă mai de vară când suntem la munte, dar da, este o casă de vară.
Am rămas puţin uimită, dar dabea aşteptam să mă întind pe ceva moale. Dacă sunt vampir, asta nu înseamnă că pot sta trei săptămâni într-un iglu doar în costum de baie, sau că nu îmi rup şira dacă stau pe zid.
După vreo 5 minute, am ajuns într-o veselie nemaipomenită.
- Asta este casa principală, îmi arătă spre o cabană din lemn, vopsită apoi cu puţin negru şi geamuri mari, iar asta, îmi arată apoi cealaltă casa din lemn tot cu geamuri mari şi înalte, este cea de vară.
Am păşit sfioasă la început, dar cu Zayn nu puteam să fiu aşa. Îmi arata mai întâi interiorul casei unde vom sta. Exact cum am intrat, era o canapea colţar aşezată în faţa unui perete cu şemineu. Am înaintat în stânga, păşind pe un hol până am intrat în bucătărie, apoi ne-am întors în living, ducându-ne într-un mic birou amplasat în partea dreaptă. Am urcat scările care duceau la etaj. Holul era destul de prelung până într-un cerc unde erau puse două scaune. În faţa lor erau trei uşi. Zayn m-a luat introducându-mi camera lui. Deţinea un pat mare, în faţă un geam cât peretele, iar lângă o mică baie alcătuită dintr-o toaletă şi chiuveta.
- Asta este iubirea mea. Îmi arata plasmă agăţată de perete în dreptul patului. Se aruncă tolănit în el, bâjbâind după telecomandă. Căuta un post de muzică şi îl lăsă dat drumul.
Am ieşit, ducându-ne apoi la a doua uşă, unde era baia. Avea o cabină de duş, o cadă, chiuvetă şi o toaletă lângă cabina. În colţul căzi aveam vedere spectaculoasă către munţi.
La a treia uşă era camera mea. Simplă, în culori de bej, cu un pat de mijloc dublu, cu fereastra pe partea dreaptă a patului şi cu un mic covor în dreptul uşii.
- Te invit la un pahar de sânge şi apoi mergem în cealaltă casă, ca să te înveţi.
Am dat afirmativ din cap, gândindu-mă doar la gustul sângelui.
L-am dat repede pe gât, mai cerând încă 9, la cât de nesătulă eram. Zayn îşi găsi un loc pe blatul mesei, uitându-se la mine şi zâmbind. După ce am terminat a sărit ca ars, scoţându-mă din casă în spatele lui.
La fel ca în cealaltă parte, am intrat pe nişte uşi ferestre cât pereţii, în living. Un covor, imitaţie de blană de urs, era aşezată în dreptul canapelei şi a celor 2 scaune. O măsuţă de cafea era aproape invizibilă. În partea stângă, am intrat în bucătărie. Era mare, spaţioasă şi făcea legătură cu o cameră parcă de zi, deţinând şi aceasta o canapea gri şi două scaunele micuţe într-un colţ. Din această încăpere dădeai direct într-o terasă mică, unde erau o masă şi mai multe scaune. M-a luat printr-o altă parte, unde am dat de nişte scări. Pe peretele drept, se vedeau nişte cărţi, probabil era o bibliotecă. Chiar asta era, după ce am dat colţul din capătul scărilor. Era o cameră lungă, într-o parte fiind nişte birouri şi în spate un perete plin cu cărţi. Se pare că aceasta era camera de lectură. În capătul celălalt era o mică cămăruţa media, ce avea un televizor, nişte jocuri video, laptop, telefonie şi alte drăcovenii. Din ea, ne-am dus într-o bucătărie micuţă. Mai era o uşă, dar nu am mai intrat. Era baia care avea duşuri.
***
Nici nu îmi dădusem seama, dar stând aici cu Zayn, în camera lui, uitându-ne la filme proaste de comedie, timpul imediat zbura.
- Eu mă voi duce să fac un duş. Vrei să te odihneşti sau vrei să vin înapoi? L-am întrebat.
- Nu voi putea sta liniştit şi nu vreau nici tu să stai liniştită.
Am râs, apoi m-am dus să-mi caut nişte haine. Se pare că avea de mult aranjată chestia asta, aşa că găsisem haine şi erau destul de okey. Mi-am luat un maiou negru şi boxeri la fel. După ce mi-am scuturat părul ca un căţel, m-am dus la Zayn. Am bătut uşor în uşă, dar nimic. M-am gândit că s-o fi dus în bucătărie, aşa că m-am îndreptat către bucătărie. Dar nu era nicăieri. Am scos din frigider o sticlă cu vin roşu şi m-am repezit iar sus. De data aceasta am bătut ceva mai încet, apoi am întredeschis uşa. Încă era pe postul cu filmul de comedie, aşa că m-am aşezat în pat, cu paharul de vin în mână.
Într-un final, intra în cameră, doar în boxeri. Am rămas perplexă. Nu ştiam ce să fac. Ori să îmi iau privirea de la abdomenul ăla bine lucrat şi picăturile de apa care-l făceau şi mai sexy sau să îl întreb de unde vine...
- Aăă .. Scuze... erai la duş aşa că nu am putut să te anunţ că mă duc în cealaltă cabană...
- Te-ai dus în partea cealaltă ca să faci duş? L-am întrebat, închizându-mi ochii şi bând iar încă un pahar cu vin.
- Păi da...
- Şi ai venit... aşa... ud... de acolo?
- Da. Şi.... ce ai adus aici? A schimbat subiectul.
S-a aruncat în dreapta mea, bând vin direct din sticlă. Am zâmbit, văzându-i chipul inocent. Părea un adolescent de 16 ani, distrându-se cu o colegă de liceu şi uitându-se cu ea la filme de comedie proastă.
- Ce zici? Lăsăm pe asta sau mutăm?
Mă uitam năucită la el. Îmi scutură telecomanda prin faţa ochilor, înclinând capul spre televizor.
- Cum doreşti.
M-am înfundat în pernă moale. Se opri pe un post unde era tot un film. Ne-am uitat preţ de câteva minute, până intră în scena o brunetă ce îl sărută cu ardoare pe acel tip. Mă simţeam de parcă luam foc... Adică... ce era aşa de ciudat??
Zayn se uită la mine, venind parcă mai aproape.
- Ai păţit ceva?
- Nu, am răspuns sfioasă.
- Dacă ar fi să fac ceva, te-ai supăra pe mine?
- Depinde... da, nu, probabil că da, dar nu cred.
Hai, frate, ce eram aşa emotivă?
- Da sau nu?
- De ce nu vrei să afli mai bine?
Îşi apropie faţa spre mine, respiraţia lui fiind în ritm cu a mea, adică destul de accelerată. Se juca puţin cu buza inferioară, atingând-o cu degetul. Mi-am trecut limba peste buze, iar buzele lui m-au ars când m-au atins. Erau reci, încălzite de ale mele şi moi. Umede. Îmi luau în parte fiecare buză, răsfăţând-o şi jucându-se alene. Mâna lui era aşezată pe umărul meu stâng. Mi-am lăsat capul să cadă uşor în dreapta, lăsându-i acces la gât. Îmi urma instrucţiunile şi mă sărută pe gât. Eram excitată şi dabea acum observasem. L-am "zburat" cât colo, acum aterizând eu pe el. Mâinile lui îmi cercetau şi mângâiau corpul, având destulă grijă ca şi cum m-aş sparge. Îi muşcam din când în când buzele, înfruptându-mă cu acea piele fină şi pasiunea sa. Noaptea era incendiara şi Zayn mă trezea la viaţă.
Dimineaţa îşi făcu destul de rapid prezenţa. M-am ridicat în fund şi îl priveam. Era precum un fotomodel: părul răvăşit, pielea albă şi ochii săi închişi. L-am sărutat uşor pe buze, acesta trezindu-se. M-a luat în braţe, ca apoi să revin eu peste el, jucându-mă cu părul lui.
- Nu credeam că mă vei face să mă îndrăgostesc din nou. Sau să simt afecţiune.
- Ştiu că e prea devreme, îmi spuse el, dar şi eu simt că mă îndrăgostesc. Eşti prea specială şi cine te-a avut nu a ştiut să te respecte şi să te valorifice, dar acum voi avea eu grijă de asta. Te voi face fericită şi vei uita de tot.
L-am mai sărutat o dată, apoi l-am întrebat de micul dejun.
- Nu o să fie un mic dejun.
M-am bosumflat puţin în joacă, lovindu-l cu pernă, iar de aici, o bătaie cu perne se anunţă. Am dat cu acele perne până au rămas fără fulgi. Apoi a dat drumul la muzică şi am început să dansăm că doi nebuni în pat. Asta era sufletul vesel de care aveam nevoie în viaţa mea tristă.