28 aprilie 2012

Dark Side of my Soul 13


Telefonul vibra. M-am ridicat din braţele lui şi m-am dus să-l caut. Era al lui.
- Da? Răspunse el e un ton indiferent, neluându-şi ochii de la mine.
I-am făcut semn că mă duc să îmi fac un duş.
Simţeam că au trecut decenii de când nu mai simţisem apă fierbinte pe piele. M-am scufundat în cadă de vreo 3-4 ori, doar pentru distracţie. Şi când eram om, la fel făceam.
Eric intrase pe uşă, doar în boxerii ăia care îi stăteau... WOW!!! Mai m-am scufundat o dată.
- Ai chef de un cocktail în frumoasa Londra?
- Tu vorbeşti serios? Mă scoţi în... alt oraş? Am început să râd.
- Da. M-a invitat Mickey la un party.
- Mickey... Serios?!!?!! Mickey, Mickey?? Mickey era un vechi prieten de-al lui Eric, de fapt, creatorul său.
- Da. Mickey, Mickey.
- Ce sărbătoreşte?
- A 621 aniversare împreună cu soţia sa. Îţi vine să crezi că au stat atât de mult împreună?
- Nu...
A rămas un pic pe gânduri, zâmbindu-mi. Oare aşa vom rămâne şi noi? Pentru că aş iubi asta.
După duşul bine meritat, mi-am făcut repede bagajul care constă într-o valiză şi o geantă mare. În valiza am băgat haine şi încălţăminte, iar în geanta mai multe accesorii, parfumuri, machiaje şi tot felul de mărunţişuri.
Zborul a fost perfect.
Ajunşi la un hotel, ne-am îmbăiat, apoi am ieşit la restaurantul hotelului. A doua zi trebuia să fim prin cartierul Kensington, unul dintre cele mai luxoase cartiere. Bineînţeles, cum de nu a s fi ghicit... La cât de senior este Mickey... e logic.
***
Mi-am aruncat pe mine o rochiţă scurtă, dantelata, prin care mi se vedea pielea. M-am dus în living şi i-am făcut o piruetă frumuşelului meu. Acesta nu schiţă nici o expresie.
- Dă-ţi-o jos. Acum.
- D-dar de ce? Ce are?? Am întrebat uitându-mă la ea şi în faţă şi la spate.
- Este prea... pari... dezbrăcată.
- CE??
Mi-a arătat degetul spre cameră. Bine că aveam mai multe, dar tot în genul ăsta erau... Eh, asta e. Următoarea era albă, scurtă, cu un decolteu extrem de adânc.
- În nici un caz. Pe asta poţi să o porţi numai pentru mine. Dar acolo, cu un aşa... abis de placere-sânii mei-, în nici un caz.
Mi-am aruncat mâinile în aer, căutându-mi o altă rochie. Am găsit una tot neagră, lungă, decupată în spate, până în partea stângă a mijlocului.
- Asta e ultima, fie că-ţi place, fie că nu.
Nu a mai zis nimic. Şi aşa probabil era târziu. Era îmbrăcat într-un costum care îi venea perfect, iar cravata ăia îl făcea şi mai sexy. Aveam părul buclat, cu un machiaj nu prea strident.

Ajunşi la vilă, am rămas impresionată, analizând fiecare colţ al clădirii din priviri. Era în stil victorian, mare cam de vreo 2 etaje, cu nişte superbe scări la intrare. Mi-am aşezat mâna pe braţul frumosului meu partener, intrând în frumoasă sală de dans. La intrare îmi imaginam muzica clasică, de vals, rochiile doamnelor fiind din-acelea de baluri de epocă, dar nu. Aveau rochii lungi sau scurte, iar muzica... era acceptabilă. Pe fundal se auzea Within Temptation-All i need. Imediat, Mickey s-a poziţionat în dreptul nostru, îmbrăcat într-un costum gri, iar la braţ ţinea o femeie foarte atrăgătoare. Avea o rochie bej, ce îi cădea frumos pe coapse, şolduri, fiind deschisă pe picior. Avea un coc nu prea pretenţios, ci dezordonat, dar foarte bine pus la punct. Ne-au salutat, luându-ne şi făcându-ne cunoştinţă cu alte persoane.
M-am întins spre un chelner ce aducea vinuri.
- Ia-l pe cel de culoare roşie. Este ceva ce vă v-a încântă. Mi-a făcut cu ochiul, plecându-şi gura înapoi la soţia sa.
Am întins mâna ascultătoare spre vinul roşu, la fel că Eric. Acesta mi-a făcut cu ochiul, dând paharul peste gât şi punându-l înapoi.
- Dansezi?
- Da.
Mi-a făcut o plecăciune, apoi ne-am lăsat conduşi de valsul dulce ce ne ambienta cu sunete suave.
După acel dans, Eric s-a lăsat rapid de Mickey. Lauren, soţia lui Mickey, m-a însoţit să servim ceva.
- Eşti de aici, din Londra?
- Nu chiar. Am crescut aici, până la vârsta de 17 ani, apoi am fugit prin ţară. Am stat în multe oraşe din Anglia, negăsindu-mi locul. Pe la vreo 21 de ani, am emigrat în Franţa, acolo Michael găsindu-mă. Eram într-o stare deplorabilă, dar norocul meu a fost că mă găsise, mă îndrăgostisem de el, apoi din păcate îmbolnăvindu-mă de o boală. Era o epidemie... M-a transformat, dar niciodată nu l-am urât pentru asta. Mi-a fost alături mereu şi m-a iubit.
- Hi, Ren. Un băiat înalt, blonduţ, cu ochii albaştrii şi trăsături bine definite, se apropia de noi. Lauren, habar nu ai cât te-am... îşi trase un pic aer în plămâni, uitându-se apoi la mine, după care la Lauren,... căutat. Bună, mi-a spus uitându-se şi mai adânc în ochii mei.
Un bună timid imi ieşi printre buze, neluându-mi ochii de la el. Lauren îşi drese vocea, încruntându-şi sprâncenele şi dându-i un ghiont în burtă.
- Ţi-am zis să nu mai vi aşa îmbrăcat la astfel de evenimente. Unde îţi e capul, idiotule? Mă faci de râs...
- Dar ce mai am acum?! Întrebă el mirat. Zi tu, arăt rău? Nu sunt îmbrăcat potrivit? Acesta afişă un zâmbet cuceritor când mi se adresă.
Am doar din umeri, uitându-mă la Lauren, care chiar era supărată din cauza outfitului acestui băiat.
- Sunt Zayn. Iar aceasta este baba d soră-mea. I-am strâns mâna.
- Liz, încântată. Să înţeleg că sunteţi fraţi?
- Da, au răspuns amândoi în cor. Mi-am rotit ochii după Eric, dar nu l-am văzut. Mă scuzaţi, mă duc să-l caut pe Eric.
Aceştia au dat din cap, Lauren certându-l în continuare că este prea rebel şi ar trebui să fie mai responsabil.
Am înaintat în sala aceea grandioasă, în căutarea lui Eric. Nu-mi vine să cred... unde o fi omul ăsta??? Din sală, am dat de un culoar lung. M-am dus într-acolo. La capătul acestuia, erau scări către primul etaj. Când să pun piciorul pe prima treaptă, Eric era sprijinit de perete, cu mâinile în jurul unei roşcate, cu părul scurt şi breton. Se sărutau de zor, tipa spunându-i tot felul de vorbe...
- Unde ai fost până acum, Crystal?
- Nu contează, frumosule. Acum sunt aici şi nimeni nu o să ne mai împiedice să fim împreună. 500 de ani fără tine, au fost... îngrozitori. În sfârşit te am, iubitule.
- Mhmm...
M-am rotit, găsindu-mi sprijin în perete. Deci şi ea era vampir. Era cu ea. Cum am putut să fiu o aşa idioată? Cum am putut ca Ordinul a fost pe urmele sale... În tot acest timp el o caută... Nu-mi vine să cred. Mi-am mişcat picioarele înapoi, vrând să ies cât mai repede de aici. Am început să alerg la viteza specifică, dar când să ies din hol, m-am ciocnit de cineva.
- Hei, ce s-a întâmplat? Eşti bine?
Zayn mă prinse de umeri, ridicându-mi bărbia şi încercând să îmi şteargă lacrimile. Am dat negativ din cap, lăsându-mă prada lacrimilor grele.
- Hai de aici. Ştiu eu de ce ai nevoie să îţi treacă.

9 aprilie 2012

Dark Side Of My Soul 12


Dupa toata treaba cu dropsul nenorocit de menta, Ingerul meu ucigas Derek, Eric s-a ocup de curatarea camerei mele si de tot praful si scrumul din jurul casei. Cica vrajitorul care s-a ocupat in mare parte de potiunea care l-a ucis pe dobitoc, a facut in tot acel timp si un ritual cu arderea in jurul casei a mai multor feluri de lemn: cires, sterjar si brad. Inca se simtea mirosul impunator de brad. 
***
-Hei, esti bine? 
-Eric, este a patra oara cand ma intrebi in ultimile 30 de minute. Termina o data. Sunt bine. Nu am nimic. Poftim.I-am intins paharul cu sange incalzit, apoi m-am asezat pe balustrada terasei.
Era o zi tare frumoasa. Soarele incepand sa arda ca un nebun, clasicele pasarele lasand la auzul oamenilor glasul lor pitigaiat, mirosul de zi proaspata si unui nou inceput redandu-mi un sentiment de caldura si bucurie. 
-Ce ai facut de cand....te-am lasat? Cum te-ai descurcat? Mama ta ce a spus?
-Esti nebun. Cum as fi putut sa-i spun mamei? A murit nestiind ce am devenit.
-Dar cum? Adica, uita-te la tine. Inainte erai blonda, ochi caprui, buze palide, mult mai firava.
-Mda, adica o fraiera. Am spus iritata. Ma descria ca si cum as fi fost o fraiera si tocilara.
-Nu. Dar vreau sa spun ca esti schimbata, atat fizic cat si psihic. Esti roscata, culoarea calda a caramlului dinainte acum este ca de smarald, buzele tale sunt mai ..apetisante ca inainte si ai o incredere in sine foarte mare. Se vede de la o posta. 
-Hmm..pai cam de asta te-ai ocupat tu. M-am uitat spre el, incercand sa ii gasesc expresia fetei. Am urmarit un zambet vizibil, trist, acompaniat de niste ochi tristi.
-Daca nu te transformam poate nici nu treceai prin asta. Puteam sa te fac sa uiti cu usurinta. Mama ta ar fi trait, la fel si Bonnie, iar acum in loc sa fii aici, dupa o noapte plina de durere, ai fi fost prin magazine, cumparand haine noi pentru zile de scoala si chiul adolescentin. 
Auzind astea, imi doream sa il strang in brate tare, sa-l sarut si sa ii zic ca mi-a fost dor de el. Dar m-am rezumat doar la:
-Nu trebui sa regreti ca m-ai transformat. Toate au un rost si ce e scris....devine realitate. 
Linistea iar se facea simtita, iar ca momentele de liniste sa nu devina chiar ciudata, Eric le spulberase cu trei cuvinte simple.
-Ma mai iubesti?
Stiam ca vrea adevarul, si stiam ca daca voi nega isi va da seama.
-Da. 
-Atunci de ce nu o luam de la capat? De ce nu recuperam? De ce....
-Shh....Nu mai vorbi atat!!! Ochii au inceput sa mi se umezeasca, asa ca am inchis ochii si am respirat adanc, si nu pentru ca as fi avut nevoie, ci doar pentru simpul fapt de a incerca sa indepartez un sentiment ciudat si necunoscut ce nu-mi dadea pace.
Mi-am simtit corpul ridicat si rasucit brusc, cu jumatate din corp pe partea exterioara a terasei. 
-Esti nebun? O sa cadem de aici.
-Cand stateai cu fundul pe balustrada nu cadeai. Imi spuse el ironic.
Am incercat sa zic ceva, dar nu stiam ce, doar am stat acolo....Dupa cateva secunde rupsese iar tacerea, revenind la subiectul de dinainte.
-Te iubesc si vreau sa ne apropiem iar. Nu suport distanta asta. De ce sa tac? Vrei sa tac? Nu am raspuns, doar mi-am lasat capul in jos, vrand sa ii evit privirea indurerata. Dar nu m-a lasat, doar a intrebat iar. Spune-mi, vrei sa tac?
-Nu...
Mi-am ridicat iar ochii, pana i-am fixat pe ai lui. Ma simteam acasa, acolo unde trebuia de mult timp sa fiu. Cred ca ne-a cam ajuns ragazul asta si nu mai vroiam sa traiesc asa. De ce sa-l resping? Pentru? 
Buzele lui ma saruta incet, delicat, devenind mult mai pasional, dar grijuliu. Stia ca ma tortureaza cu chestia asta, dorindu-mi tot mai mult sa-l am si sa-l simt. Mana lui facea linii pe spatele meu, arcuindu-ma si lasandu-i un inntreg spatiu asupra gatului. Ma saruta incet, savurand parca fiecare particica si minut. M-am intors incet, cu spatele la el, sarutandu-ma pe spate, dandu-mi tricoul jos. L-am impins inauntru, pana am dat de pat. M-am aruncat deasupra lui, infruptandu-ma din pielea lui, din savoarea si mirosul lui. Mi-au lipsit enorm. Mi-era dor sa fiu in bratele lui, ca prima data. Era singurul si sigur ultimul pe care l-am iubit si voi continua sa-l iubesc, indiferent de tot.
Hainele zaceau pe jos. Ma mangaia si ma inebunea cu tachinari blande, dar imi placea. Vroiam sa dureze cat mai mut si parca nevrand, trageam de timp. Ii lipeam corpul masiv pe al meu, tinandu-l aproape, sperand sa nu dispara si sa fie doar o dara de parfum sau un curent. 
Ma atingea asa cum nimeni nu o mai facea, ma facea sa uit absolut de tot in momentele respective. A continuat sa ma sarute iar pe buze, pe sani, jucandu-se cu fiecare in parte, apoi pe abdomen si tot asa, dand viata la mii de fluturi prin corpul meu practic mort. Ma readucea la viata. Mi-am dat capul pe spate, bagandu-i mana in par, simtind ca suntem unul si acelasi. Doua suflete intr-unul. Ma simteam in euforie. Eram drogata de el si tot. 
Cu miscari lente am continuat treaba, incercand sa-l domin, dar nici nu se lasa mai prejos, rolurile noastre facand cu rundele. 
***
M-am trezit imbratisata de el. Adormisem. Si inca cat!!! Ceasul era sapte seara. Hmm dupa o asa....actvitate....logic. M-am pus iar pe perna, nevrand sa ma trezesc si sa plec de langa el. 
***
Mi-am deschis ochii cu grija, inchizandu-i la contactul cu lumina puternica.
Lumina puternica? Ultima data era seara....Ce nai....
-Te-ai trezit. 
Un zambet perfect imi insenina ...dimineata se pare. Statea doar in boxeri pe pervazul din dreptul geamului, asa ca m-am dus si eu.

Jos, este un slideshow cu Eric si Liz
Slideshow Eric si Liz

3 aprilie 2012

Dark side of my soul 11


-Ce facem!?! L-am mai intrebat o data pe Eric, care statea pe canapea cu genunchii departati si coatele pe ei. Stiu eu ce facem. Ce fac!
-Elizabeth, ce ai in cap? Si-a ridicat ochii albastrii spre mine, parul blond alunecandu-i pe langa urechi, usor ondulat.
-O razbunare. Asta am in cap. Ce poate omora un inger?
-Doar nu te gandesti sa....
-Oh, ba da. Ma gandesc sa! Si o voi face-n stil mare.
-Nu face nimic prostesc.
-Nu, doar imi razbun mama si prietena. Spune-mi cum se ucide un inger.
-Un vrajitor.
-Ce? Am intrebat pierduta.
-De asta ai nevoie. De un vrajitor.
-Ah...Si de unde pot face rost de unul? Ma privea uimit pret de cateva clipe, apoi incepu sa rada. Mi-am asezat mainile in san, batand din picior in podea si am ridicat o spranceana intreband de ce rade.
-Pentru ca de un vrajitor nu poti face rost, asa, ca si cum l-ai culege de la coltul strazii. Un vrajitor se cauta, dar ai noroc pentru ca stiu unul.
-Hmm...de ce ma mai mir? Am soptit cam pentru mine, dar se pare ca m-a auzit. Cu pasi timizi se indrepta spre mine, mi-a luat umerii in mainile lui si mi-a zis ca va fi bine.
Dupa ce a plecat mi-am baut sangele, mai infometata ca de obicei. Nu ma simteam satula. Vroiam mai mult. Am iesit din casa, incepand sa alerg pana la padure. La inceput doar m-am plimbat, apoi o inima de caprioara m-a facut sa imi inchid ochii sa sa ma las purtata de instincte. 
-Ihmmm....
Ce bun era. Mi-am lasat capul intr-o parte, stergandu-ma la gura si intorcandu-ma acasa. 
****
 Cu o bataie usoara-n usa si-a anuntat venirea. M-am dus catre intrare si i-am deschis. 
-Intra, Eric. I-am strigat peste umar in timp ce ma duceam in bucatarie. 
-Buna. Acesta este Raul. 
-Oh, buna! Inalt, masiv, de o culoare maslinie, cu ochiii negru corb. 
Acesta nu a zis nimic, doar mi-a intins mana si a luat-o pe a mea, saruntandu-ma. Si-a strambat un pic nasul, apoi incepuse sa rosteasca niste cuvinte in latina.
-Ce face? L-am intrebat pe Eric. Acesta nu spune nimic. Doar ridica din umeri si se uita.
-Nu ti-am facut nimic rau, doar ti-am curatat sangele de El. Nu te mai poate manipula dupa bunul lui plac.
-Mersi atunci. 
-Hai mai taci cu multumirile si sa ne apucam de treaba. 
-Pardon? Scuza-ma, dar nu-mi vorbi asa.
-Shh, asa e el. 
Hmm, mirosul asta....Venise atat de aproape sa-mi sopteasca asta incat am simtit cum buzele lui s-au oprit pe gatul meu. Ramasesem cateva minute ca sa-mi revin. Era ca o revigorare neatinsa. Era Eric.
Baietii s-au asezat pe canapea, iar eu pe masuta din fata. 
-Uite cum sta treaba. Nu agreez astfel de lupte intre mituri. Pentru ca sa recunoastem, suntem niste mituri, cel putin voi. Revenind....Astea sunt ingredientele pentru supa noastra de exterminare a ingerului tau. Mai imi trebuie putin din sangele tau si totul este gata pana diseara. Trebuie doar sa il tii aici, in casa, sa nu plece nicaieri. Dormi cu el, bagati un maraton obligatoriu de filme....numai tine-l in casa.
Totul spuse dintr-o suflare, revenindu-mi din socul de mai devreme si procesand ideile pe rand. Wtf? Trebuia sa ma culc cu jegosu'; asta acum? Bine macar ca nu arata rau. Du-te dracu, mi-a ucis mama si prietena cea mai buna.
-Ok. Am sa fac ce imi ceri, numai termina-l. Tot ce vreau este sa il ucid eu, cu mana mea, daca se poate.
-Stiam ca vei vrea asta, de aceea potiunea va fi aplicata pe buzele tale. Si in organismul tau. Asa ca trebuie sa il faci, sa te doreasca atat de tare, incat sa il convingi sa iti bea din sange.
***
Baietii plecasera, asa ca m-am dus prin camera sa imi aleg niste haine mai provocatoare pentru ingerasul meu diabolic. 
Un set criminal alcatuit dintr-un sutien mov, chilotei mov si ciorapi lungi cu portjartier; apoi pe deasupra o rochie ce imi lasa trupul perfect in toata splendoarea lui, facandu-mi picioarele incredibil de sexy. Mi le-am pus deoparte si m-am aventurat in baia fierbinte. Era perfect. Simteam deja gustul razbunarii si jur ca era foarte bun.
Imi placea.
Dupa ce am iesit, am lasat apa sa se prelinga de pe mine pe gresia alunecoasa, strangandu-mi parul, incepand apoi sa ma sterg.
Mi-am uns corpul cu tot felul de crede si uleiuri afrodisiace si mi-am imbracat lenjeria.
Am inceput sa lucrez la par. L-am indreptat, apoi mi-am facut cateva bucle pe suprafata lui, aratand de un rosu superb. Am inceput sa ma machez cum niciodata nu am facut: strident, dar nici vulgar.
Ce sa mai..aratam bestial.
Mi-am imbracat si rochita, apoi am asteptat linistita pe canapea pe Eric, cu vraja. Nici nu terminasem de gandit, ca m-am si repezit la clanta sa-i deschis. Acesta ramase proptit in dreptul usii, masurandu-ma din cap pana in picioare.
-Doamne...arati....wow.....ai crescut....si...esti...sexy....si....
-Ok, ok, am inteles. Intra. 
Am inceput sa rad pe sub mustati, apoi a inceput si el.
Si hei, nu crescusem asa mult. Trecuse...nu mult.
-Asta este. Mi-a inmanat sticluta si am baut lichidul, apoi mi-am lasat o dara subtire si pe buze. 
-Mersi de ajutor, Eric. Mereu am stiut ca pot conta pe tine. 
Mi-am lasat corpul sa se lipeasca de al lui, imbratisandu-l. Dumnezeule, ce bine imi era. Nu mai vroiam sa plec niciodata din bratle lui. Acesta m-a prins si si-a lipit buzele de gatul meu. Ma topeam. Simteam ca voi cadea, daca imi va da drumul. In urma lor simteam o arsura de placere. Ma cutremura, electrizandu-ma, trimitand mii de artificiii in stomac si.....fir-ar....
-Daca nu erau imprejurarile astea, te-am fi luat si as fi facut dragoste cu tine asa cum niciodata nu am facut! Aici, peste tot. Esti din ce in ce mai frumoasa si mi-ai lipsit, Liz. Elizabeth, iubito, mi-e dor de tine. 
Mi-am lasat capul pe el, inecandu-ma in suspine si rostind un tampit "si mie" la care am adaugat un:
-Pleaca. Derek e pe cale sa vina si nu vreau sa ma vada asa. Rimelul nu este rezistent la apa.
Acesta intelesese, aparandu-i un mic suras pe chip la remarca mea copilareasca.
***
-Arati fenomenal in seara asta, Lizzye. 
-Mersi. Asta era si ideea, prostutule. Sa te fac sa nu uiti aceasta noapte. Suntem doar noi doi. Si e bine....caci am planuri...mari.
Isi infasura mainile murdare de sange invizibil pe mine, incercand sa faca pe cuceritorul. Imi saruta gatul, apoi revine la buze, frecandu-se cu ale sale de ele, incercand sa ma patrunda, reusind, iar limbile noastre incercand sa se excite reciproc. Da' de unde...!!!!
Mi-am intrat in rol, incercand sa fiu cat mai senzuala in miscari si sa-i placa, atat de mult cat imi displacea mie. L-am trantit pe pat, incercand sa-i desfac camasa, cu mici atingeri pe zone fierbinti. Ahh, Eric...daca nu m-ai fi aprins tu....nu ar fi ajutat. 
***
Totul se petrecuse repede, acum eram la momentul culminant. Imi strangea sanii, jucandu-se cu ei si penetrandu-ma. M-am pus peste el, preluand controlul. 
-Musca-ma. 
Se uita putin sceptic si mirat, dar nu mai spuse nimic cand l-am mai sarutat o data si a mers. 
M-a muscat cat de tare putuse, probabil si de la orgasm, dar daca isi facuse treaba nu mai conta. Acum trebuia doar sa bea, cat mai mult. 
Deodata incepuse sa se simta rau. Se vedea asta. Ramase si se uitase la mine. 
-Tarfa, ce mi-ai facut? 
Isi scuipa scuipatul o data cu acele cuvinte. Ei bine...pentru asta chiar nu te las sa mori numai din asta, nenorocit imputit si ucigas. Cu cea mai mare viteza mi-am luat cutitul din bucatarie, intorcandu-ma inapoi in mai putin de doua secunde. Se pare ca nu mai putea sa se teleporteze sau ce dracului facea el, caci l-am gasit aici. Substanta doar ii anula puterile angelice si il lasa fara vlaga. L-am intins inca o data in pat, stand deasupra lui. 
-Asta! Si am bagat prima data cutitul in el. Este pentru mama mea, parazit ce esti. Asta! Si l-am injunghiat a doua oara. Este pentru prietena mea, Bonnie. Iti mai adunci aminte de ea? Iar asta! Este pentru blestemata asta de noapte si tot ce am facut cu tine. Plus ca mi-ai sfasiat pieptul in fiecare seara, acum ceva saptamani in urma. 
Apoi am tot infipt cutitul in el, lasandu-i trupul inert zacand, pana cand Eric a venit si m-a oprit. 
-E mort. Gata. E mort. Shhh...
M-a luat in brate si m-a facut sa adorm instant.