25 septembrie 2011

Supernatural Story of my Life 14

Am mai vorbit vreo ora, apoi si-a cerut scuze si a plecat.  Mi-a spus ca tatal ei este din Tokyo, iar mama sa din New Jersey.
Mi-a propus sa ma scoata din starea proasta pe care o aveam de vreo doua zile, spunandu-mi ca vine sa ma ia pe la vreo 8:30 sa mergm la un club numit “Shadow”. Nu mai auzisem de el, dar fata asta parca ma facuse sa am incredere in ea. Nu stiu ce avea atat de special, poate chipul sau de copila sau…nu stiu. Le-am sunat si pe Karina si Isaya, dar Karina era la aniversarea a 20 de ani a parintilor sai, iar Isaya iesise cu noul ei iubit, Christian.Pe baieti nu aveam curajul sa-i sun. Jake sigur nu iesea fara Augustin, iar pe Augustin nu l-as fi sunat nici daca eram pe moarte, de jena.
In seara asta mi-am luat un dres negru, pantofi cu toc si o rochie mov cu guler lasat. 
Asa cum mi-a promis a venit sa ma ia. Avea un Ferrari rosu aprins si in spate erau inca o fata si un baiat. Mi-a facut semn si m-am urcat pe locul de langa sofer.
-Arati traznet, fato! Uite, ei sunt Mike si Kiwi.
-Kiwi?  Apoi i-am aruncat o privire fetei.
-Da, Kiwi. Sunt toxica daca ma gusta cineva prea mult. A spus cu un raset de batjocura si sarutandu-l intr-un mod scarbos pe baiat.
A pornit masina, spunandu-mi ca nu o sa pierdem mult timp pe drum.
-Te simti mai bine, Katty? A intrebat cu o vaga ingrijorare Amy.
-Da, mersi.
-Dar de ce sa nu se simta bine? Te-a parasit gagicu’, sufletel? Nici nu mi-am dat seama, dar Kiwi era deja agatata de scaunul meu.
-Nu.
-Bine atunci. Oricum, in seara asta ne simtim bine cu toti. Nu este asa, Amy?
-Da, Kiw.
S-a apropiat sa ma sarute pe gat, dar am resins-o inainte sa isi atinga sau sa ma atinga cu limba ei scarboasa.
-Ce faci, Kiwi? Nu sunt lesbiana si nici nu am in plan sa devin.
-Bine, mamaie.
Ok, deci fetita asta ma calca deja pe batataturi. Imi venea deja sa ii strivesc capul intre doi magneti uriasi si sa ii tai membrele in bucatele iar corpul sa i-l arunc in Pacific, gand ce m-a facut sa rad in hohote.
-Bine, bunicuto, ce ai? Spune-ne si noua, sa radem si noi.
Uff, iar se baga in seama ca un cacat.
-Ma gandeam la solutia perfecta de a aduce la tacere pe cineva.
-Pe cine? M-a intrebat suspicioasa Amy.
-Inca nu stiu. Pe Kiwi, poate mai mult ca sigur, am zbierat in gand.
-Am ajuns, am ajuns.
-Bine ca ne-ai anuntat, Amy, stii? Noi nu stiam. A intervenit Mike.
-Pai, Mike, Kate nu stia.
La intare in club, paznicul ne-a stampilat o stea inconjurata cu numele pe incheietura mainii, ceea ce mi-a spus Amy ca inseamna ca ei sunt V.I.P. aici, deci eu venind acum cu ei, am devenit si eu V.I.P. Ceilalti care erau doar clienti obisnuiti erau stampilati doar cu numele clubului.
Amy ne-a condus, la un prim etaj, in care era pozitionata o camera, banuiam eu, cel putin pe mine m-a condus, pentru ca cei doi stiau deja drumul si erau in spate, tot drumul atingandu-se in locurile intime si sarutandu-se cu zgomot.
Mi-a facut semn sa intru, apoi le-a spus si celor doi sa faca acelasi lucru si sa se duca in camera cu pat. Intr-adevar era o camera de zici ca era hotel. Peretii erau visinii, covorul la fel, canapeaua din dreapta de doua persoane era rosie, o plasma era asezata pe peretele din stanga, in fata o usa care banuiam ca e camera cu patul, caci intr-acolo se indreptau disperatii de Kiwi si Mike, iar pe peretele cu usa era pozitionat un minibar.
-Proprietarul barului este varul lui Mike. Ce zici sa ne facem incalzirea si sa coboram jos?
-Ok, cum spui tu, Amy.
-Off, parca ai fi un catelus.
M-a servit cu un lichior al carui nume nu-l stiam, apoi am coborat jos. Ne-am luat o masa si ne-am comandat amandoua crema de whiskey. Am mai barfit de vedete autohtone si filme si muzica preferata, apoi am simtit cum capul si se duce intr-un abis de ameteala. Am auzit o melodie cunoscuta care imi placea la nebunie si i-am cerut sa danseze cu mine. Ma simteam ca si cum as fi fost beata, dar ma simteam asa de bine.
-Cred ca ai baut cam mult, Katerina…
-Prostii, Amy. Hai, danseaza cu mine. Am incercat sa o trag dupa scaun.
Intr-un final se ridica-se.
Am inceput sa dansez cu ea, nesimtindu-ma deloc ciudat atunci cand ma frecam de ea de parca eram impreuna. Acum nu ma mai intreba daca sunt prea beata sau drogata, doar dansa si ea cu mine.                   
Nedandu-ne seama, dansam si cu Mike si Kiwi pe acolo. Nu stiam cand au aparut sau cand au intervenit in dansul nostru. Stiam ca uneori il luam pe Mike si dansam cu el, apoi imi infasuram mainile in jurul gatului lui Kiwi, aceasta fiind mai indrazneata sarutandu-ma. Ma miram ca nu o dezlipeam de pe mine. Doar o lasam si ma lasam purata de val.
Cred ca am dansat asa vreo ora sau doua ore, pentru ca stiu doar ca atunci cand m-am lasat grea pe canapeaua de la masa ma simteam epuizata.
-Eu imi cer scuze, ma duc sa iau o gura de aer.
-Papusa, vrei sa vin cu tine?
-Nu, Kiwi.
Nu stiu daca a mai spus ceva, pentru ca deja eram la iesirea din spate a clubului. Habar nu aveam cum ajunsesem acolo. M-am rezemat pe usa, apoi am deschis-o usor. In timpane imi rasunau multe sunete grave si tari, incat incepuse sa ma doara capul. Am inchis ochii incercand sa imi adun o forta interioasa sa pot face durerea sa dispara, dar nimic. Am facut cativa pasi pe aleea laturalnica dintre club si un depozit, apoi tot ce am mai vazut au fost 2 faruri si..totul s-a stins.


Cateva melodii pe care le ador si care nu le-am mai pus in capitol:
  1. Dara-Kiss => http://www.youtube.com/watch?v=ZAqiMCp9zrI&feature=relmfu
  2. Lee Min Ho & Jessica Gomes - Extreme => http://www.youtube.com/watch?v=stNBNpNkMPY&feature=related
  3. 2NE1- I Am The Best => http://www.youtube.com/watch?v=j7_lSP8Vc3o 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu